Blogger Widgets

Ads 468x60px

Labels

11 maart 2013

Wishlist sportkleding

Nu ik weer helemaal into het bewegen ben, krijg ik ook weer steeds meer zin in leuke sportoutfits. Want een leuke outfit maakt iedere workout een stuk leuker en effectiever. Believe me! Verder zit sportkleding ook gewoon heel erg fijn, dus het is ook nog eens heel multifunctioneel. Natuurlijk heb ik al een heleboel sportkleding waar ik dol op ben, maar kwijlen mag altijd.



sportkleding lente


Zoals jullie misschien wel zien, heb ik helemaal zin in lekker vrolijke kleurtjes voor de zomer.
Van links naar rechts en van boven naar beneden zien jullie:
  • Sportbh met gekleurde vlakken: H&M
  • gekleurde sportsokken: H&M
  • Koraalrode sportop: H&M
  • Lichtroze yogamat: Nike
  • Felroze sportshorts: H&M
  • Sporttop met tekst: ogorgeous
  • Grijze sportbroek met roze vlakken: Forever21
  • Mint kleurige sportbh: H&M
  • Sportshirt met roze getippelde band: Forever21
  • Oranje top met tekst: ogorgeous
  • Paarse sportbh: Nike
  • Gevlekte top: H&M
  • Mint sportschoenen: Nike

Nu nog wachten op het mooie weer!
Vinden jullie sporten ook leuker met leuke sportkleding?

Céline

10 maart 2013

Maart fit challenge #2



Aan het begin van deze maand, startte ik de maart fit challenge. Het doel was om aan het einde van maart weer helemaal gezond, fit en in shape te zijn. Ondertussen is de eerste week alweer voorbij. Tijd voor een update dus! Let op: Als je niet van lange posts houdt, sla deze dan over :P

Ten eerste heb ik deze week een eetdagboek bijgehouden. Hierin schreef ik op wat ik at en dronk op welke tijdstippen van de dag. Dit deed ik niet om af te vallen, maar om te kijken waar ik gezonder kan gaan leven. Deze week lag mijn focus vooral bij genoeg drinken en ongezonde snacks vervangen voor gezonde.Volgens mij is dit aardig gelukt, alhoewel ik aan het begin van de week nog een aantal ongezonde dingen heb genomen vanwege tentamenstress. Ook ben ik naarmate de week vorderde weer wat minder gaan drinken.

Maandag:

O: 1 glas warm water met citroensap, bord havermoutpap met kokos en banaan.
T: half flesje water, paar stukjes wortel en selderij.
L: bruine boterham met pindakaas, croissant, half flesje water.
T: paar stukjes wortel en selderij, kiwi, 3 koppen kruidenthee.
A: kop water, groentetaart, zilvervliesrijst, bakje yoghurt met cruesli.
T: 3 koppen sterrenmunt thee, bakje studentenhaver, chocopinda's.

Commentaar: Ik heb genoeg gedronken op deze dag. Jammer van de cruesli en de chocopinda's aan het einde van de dag. 

Dinsdag:

O: 2 koppen water, havermoutpap met chocola en rozijnen.
T: 3 koppen kruidenthee.
L: bruine boterham met pindakaas, croissant, paar stukjes wortel en selderij.
T: flesje water, veel wortel en selderij, wit en melk paaseitje.
A: kop thee, gebakken krieltjes met wortel en zalm met cashewnoten, apfelstrudel met vanillesaus.
T: 3 koppen thee.

Commentaar: Over het algemeen ben ik best tevreden over deze dag. De paaseitjes kregen we bij ons tentamen dus die kon ik niet laten liggen. Ook de apfelstrudel was niet heel gezond, maar ik ben dol op lekkere toetjes. De hoeveelheid aan "slecht" voedsel die ik tot mij mag nemen, ben ik dan ook het liefst daar aan kwijt.
Woensdag:
O: 2 glazen lauw water, havermoutpap met banaan en kaneel.
L: 2 bruine boterhammen met pindakaas, 1 kleine thermoskan met kruidenthee
T: stukjes wortel en selderij, flesje water, kersentoffee
A: patat, bamischijf, satésaus, 2 koppen thee, griekse yoghurt met honing.
T: 3 koppen thee

Commentaar: Ik probeer erg te variëren met mijn havermoutpap in de ochtend. Daar ben ik best tevreden over. Ook blijf ik genoeg drinken, ookal zit er vaak teveel tijd tussen dat mijn flesje water op is en dat ik weer thee heb als ik thuis ben van college. Ik moet hem echt gaan bijvullen dus. Dan friet, ja, lekker was het wel, vooral na al die drukte voor mijn tentamen. De bruine boterhammen met pindakaas vind ik een beetje saai worden. Ik moet dus op zoek naar ander makkelijk beleg om mee te nemen. Misschien cottage cheese en komkommer? of hummus?

Donderdag:

O: 2 koppen groene thee, havermout met banaan en rozijnen en koekkruiden.
L: plak paasbrood met halvarine, peer.
T: plak paasbrood met halvarine, stukjes wortel en selderij, half flesje water.
A: koolraap, zilvervliesrijst, camembert schijf met cranberry saus.
T: 2 koppen thee, appel met pindakaas

Commentaar: Vandaag zat ik de hele dag echt goed vol. De appel met pindakaas aan het einde van de dag had ik eigenlijk niet meer nodig. Die appel had ik beter kunnen eten in plaats van één van de twee plakken paasbrood. Dat was ook het oorspronkelijke plan, maar mijn vader had een extra plak in mijn trommel gestopt en wat in mijn trommel zit, eet ik op.
Vrijdag:
O: glas water, havermout met rozijnen.
L: 2 koppen thee, glas vivit rode vruchten, grote bak fruitsalade, 2 volkoren beschuitjes.
T: 3 koppen thee, 1 sminth, plakje appel kaneel ontbijtkoek.
A: ovenraspatat met zwarte peper, grote garnalen, peultjes en veel roma tomaatjes, klein limoncello toetje.
T: 2 glazen groene thee.

Commentaar: Vandaag had ik mezelf een thuisstudie dagje gegeven. Dan is het ook wat gemakkelijker om lekker en gezond voedsel te eten. Ook at ik 's avonds bij mijn vriend. Ook dan heb ik vaak zelf de keus wat ik eet. Een heel fijn dagje dus.
Zaterdag:
O: 2 glazen vivit rode vruchten, 2 pistoletjes met halvarine en pure vlokken, kiwi.
T: 2 koppen groene thee.
L: kiwi, appel, 8 druiven, koffiebroodje, kop thee.
T: 3 koppen groene thee.
A: Pompoensoep, 2 plakken roggebrood, pistoletje, chocolademousse met vanillesaus.
T: 3 koppen thee.

Commentaar: Vandaag zijn er veel pistolletjes doorheen gegaan. Heel erg lekker, maar volkoren was beter geweest. Verder ben ik heel tevreden over vandaag.
Met alleen wat gezonder eten zal ik me nog niet optimaal fit gaan voelen. Toen mijn tentamen achter de rug was, nam ik dus ook weer de tijd om lekker te gaan sporten. Jammer genoeg wordt het weer kouder, waardoor ik nog niet lekker buiten kan gaan hardlopen. Wel deed ik vanaf donderdag iedere dag een workout. Hieronder mijn twee favorieten van deze week.



Komende week zal ik doorgaan met iedere dag trainen en ga ik wat meer variatie in mijn voeding proberen aan te brengen.

Céline

9 maart 2013

Hoe verdrijf je die winterdip?



JA! De eerste keer buiten eten is een feit en ook de eerste krokussen zijn weer gespot! Tijd om de winter uit ons lijf te halen en ons voor te bereiden op het voorjaar.

Wat we in de winter natuurlijk het meest gemist hebben, is daglicht. Door een tekort aan daglicht worden we sloom, somber en moe. Pak daarom je sportschoenen en ga weer lekker naar buiten voor een rondje hardlopen. Luister naar de vogels en geniet van de eerste zonnestralen op je gezicht. Een wandelingetje met de hond of weer wat vaker de fiets pakken in plaats van de auto doet ook al veel goeds.

Naast wat meer frisse buitenlucht, moeten we ook ons lichaam weer aan het werk zetten. Dus beweeg! Ga iedere dag een half uurtje dansen als een idioot, volg een les kickboksen of doe yoga in de tuin. Kies iets wat je leuk vind en zorg voor minimaal 20 minuten lichamelijke inspanning per dag. Die winterdip ben je dan zo kwijt want beweging zorgt ervoor dat we ons fitter, vrolijker, gezonder en opgewekter voelen.

Ook eten we in de winter vaak calorierijk, zwaar en vitaminearm voedsel. Het helpt ons aan energie om de donkere dagen door te komen. Heel fijn, maar die routine moeten we nu weer doorbreken. Haal weer veel verse groenten en fruit in huis en geniet van vers, licht en gezond voedsel. Binnen no time, voel je je fitter dan ooit tevoren.

Om er weer goed tegenaan te kunnen, is het belangrijk dat we ruimte creëren. Mensen hielden vroeger niet voor niets een grote schoonmaak in het voorjaar. Ruim je kasten helemaal uit, lucht je huis eens goed door en handel zoveel mogelijk afspraken af. creëer ruimte in je huis en in je hoofd.

Als laatste is het belangrijk dat we ons omgeven door liefde om ons optimaal te voelen. Geniet dus van dat avondje samen met je geliefde en neem ieder moment op van die heerlijke lunch met de hele familie. Niets is zo belangrijk als liefde en waardering om je goed  te kunnen voelen.

Céline

8 maart 2013

Review: Essence Stay Matte lipcream

Een paar dagen terug reviewde ik voor jullie de Essence geltints. Vandaag is het de beurt aan de Essence Stay Matte lipcreams. Er zijn in totaal vier verschillende kleurtjes in het vernieuwde assortiment te vinden. Ik heb hier twee kleuren van: 01- Velvet Rose en 02- Smooth Berry.
Verder is er nog een kersenrode en een nude kleur.


De Stay matte lipcreams komen in dezelfde verpakkingen als de Essence Stay with me lipglosses. Deze lipcreams brengen dan ook net aan als een lipgloss alleen dan met een matte finish als resultaat.
Wat het eerst opvalt als je de huls opendraait, is de heerlijke caramelgeur die de lipcreams hebben. Zodra de kleur op je lippen zit merk je hier vrijwel niks meer van, maar als je de applicator uit de huls haalt ruikt het hemels. De lipcreams stainen iets, waardoor de kleur veel langer op de lippen blijft zitten. Zelfs na een glaasje water heb je dus nog een mooi kleurtje op je lippen.

Over naar de swatches:
Links zie je Velvet Rose en rechts Smooth Berry.




Velvet Rose is een mooie nude/ oudroze kleur. Hij is prachtig om te dragen voor iedere dag. Hij brengt makkelijk aan en blijft heel erg goed zitten. Ook met een mooie roze of perzik kleurige lipgloss er overheen is dit een geweldige kleur. Ik heb hem dan de afgelopen weken regelmatig gedragen.


Smooth Berry is een prachtige felroze knalkleur met veel pigment. Hij komt matte perfect tot zijn recht en ik zou er dan ook geen lipgloss overheen dragen. Matte is hij zeker op zijn mooist.


Ik ben heel erg blij met mijn lipcreams en ben heel erg benieuwd naar de andere twee kleuren. Vooral de nude kleur zou ik nog graag aan mijn collectie toevoegen.

Céline

6 maart 2013

Lekkere Leggings bij H&M

Toen gister de nieuwe H&M folder de brievenbus in kwam, was ik blij. Heel erg blij. Want wat een boel leuke broeken en leggings stonden daar in! Ik kreeg er instant zin in de zomer van. Dat was natuurlijk ook niet zo moeilijk met het zonnetje dat buiten heerlijk scheen.

Hieronder laat ik jullie een selectie van mijn favoriete leggings en broeken zien. Ze zijn allemaal vanaf nu verkrijgbaar bij H&M voor het voorjaar. De prijzen liggen tussen de 10 en de 30 euro.


Leggings

Hebben jullie ook al zo'n zin in het voorjaar?

Céline

4 maart 2013

Maart fit challenge #1

Hoera! Het is weer lente! Nouja, het weer laat dat nog niet echt merken, maar dat komt wel. Nu heb ik afgelopen maanden niet echt heel erg gezond geleefd. Chocola was my big friend en na de minimarathon was de motivatie om lekker te blijven trainen ook weg.
Daar gaat nu verandering inkomen! Ik wil proberen om aan het eind van de maand weer helemaal in topvorm te zijn. Hoe ik dat ga doen, deel ik met jullie hier op mijn blog.
Zo heb ik vandaag al een paar boodschapjes gedaan. Worteltjes, Selderij en Cherry tomaatjes om als snack mee te nemen. Zo kan de toch toch veel suikerhoudende koek thuis blijven en krijg ik gelijk wat meer vitaminen en vezels binnen.



Ook heb ik vandaag weer de fiets gepakt om naar zangles en de supermarkt te komen. Hoewel de auto vaak een stuk praktischer is, is dit een stuk beter voor mijn gezondheid.

In de fit challange, zal ik verschillende kleine aanpassingen in mijn gewoonten bespreken, (zoals nu de koekjes voor tussendoor inwisselen voor groenten) deel ik leuke workouts met jullie en vertel ik natuurlijk hoe het er allemaal voor staat. Levert het allemaal nou ook echt resultaat op?



Doen jullie mee met de fit challenge? 

Céline

3 maart 2013

Project 10 pan



Hoewel men altijd zegt dat December een dure maand is, mocht Februari er voor mij ook aardig wezen.
De meest goedkope maand ooit was het niet. Vandaar dat ik het in maart een beetje rustiger aan ga doen en lekker gebruik ga maken van alle mooie producten die ik al in mijn bezit heb. Sommige producten heb ik al veel te lang, het wordt eens tijd dat ik ze op gebruik zodat er plek komt voor nieuwe spulletjes. Om wellicht van het voorjaar weer wat ruimte in mijn kasten te hebben, heb ik besloten een project 10 pan te beginnen.

Voor wie niet weten wat een project 10 pan is: Je selecteerd 10 producten die je eerst helemaal moet opmaken voordat je andere (beauty) producten mag kopen. Zo bespaar je geld en creëer je ruimte in je kast.

Nu we weten wat project 10 pan is, laat ik zien welke producten ik geselecteerd heb om op te maken:
(en ja, ik heb een fotostudio nodig...)



- Deze FA deo, hij is al bijna op dus moeilijk wordt het niet om deze op te maken. Ik vind dit een hele fijne deodorant, zonder aluminium chlorohydrate. Ik heb hem al meerdere malen gekocht.


- Deze prachtige essence blush in babydoll. Ik heb hem een keertje laten vallen waardoor hij nu in duizenden stukjes is. Jammer, het kleurtje is echt perfect voor mij.


- Deze twee crèmes van de tuinen. In potjes komen sneller bacteriën en deze twee zijn al meer dan een jaar open. Ook zijn ze bijna op, dus opmaken die hap!


- De Lush toner in Eau de Roma, kocht ik op de bloggersmeeting in Utrecht. Hoewel het een fijne basic toner is, heeft het nog niet alle perfectie die ik zoek. Verder loop ik al een hele poos rond met een recept voor het maken van een eigen toner. Maar, eerst deze op.


- Deze fles mondspoelwater. Hij werkt perfect, alleen vind ik hem naar vieze kauwgom smaken.


- De Bodylotion en Douchegel van Baileys en Harding. Heerlijke, zomerse geur, maar wederom uitdrogend en niet voedend genoeg voor mijn droge winterhuidje.

- Deze vloeibare lipstick van E.L.F. Hij ruikt heerlijk naar vanille en munt, maar verder geeft hij niet zoveel kleur af.

- De welbekende Catrice concealer mag er ook aan geloven. Hij is al bijna op, de deksel is afgebroken en gebarsten en het ziet er allemaal niet meer al te fris uit. Het werd wel eens tijd.

- De kruidvat Pure& Nature nachtcrème. Een zeker aan te raden nachtcrème voor de wat drogere huid. Hij is bijna op, maar ik zou hem zo weer kopen. (De dagcrème is trouwens ook een aanrader)

- En last but not least, mijn allerliefste The Bodyshop bodybutter. De lekkerste geur der lekkerste geuren. Perfectie der perfectie. Maar ik heb hem al te lang, hij moet op. :(

Nou, here we go! Eens kijken hoeveel geld ik kan besparen deze maand.

Céline

2 maart 2013

Mijn The Bodyshop stash in 1 foto

The Bodyshop, ik ben er dol op. Alle producten ruiken zo ontzettend lekker! Heerlijk zoete geurtjes voor de zomer en prachtige warmte wintergeuren voor het najaar. Vandaag laat ik jullie mijn The Bodyshop stash zien in slechts één enkele foto.


Tadááá, dit is hem dan, mijn bescheiden stash.
Van links naar rechts en van boven naar beneden zien jullie:
Een mini shea bodybutter en proefverpakking. De bodybutters van The Bodyshop zijn natuurlijk berucht en beroemd en ook ik vind het heerlijk om met deze te smeren in de koude wintermaanden. Een mini verpakking is altijd handig voor op reis. Dan de Shea Butter lipbalm. Ik moet zeggen dat ik deze nog niet gebruikt heb, ik heb nog zoveel lipbalms die ik eerst op wil maken. Toch verwacht ik niet meer dan goeds van dit product, ik ben dol op shea butter.
Dan vijf reisverpakkingen. Reisverpakkingen zijn altijd zo handig. Je kunt allerlei geurtjes en smaakjes uitproberen, zonder dat je gelijk een fles van 5 liter moet opmaken en als je op vakantie gaat, kan je je favoriete producten meenemen zonder dat het al teveel ruimte in je koffer inneemt. Dit zijn: Coconut bodylotion, Coconut showercream, Mango showergel, Satsuma showergel en Strawberry showergel.
Stuk voor stuk hele fijne producten en grote favorieten van mij.

Op de onderste rij eerst de rainforest shine shampoo. Deze shampoo is sulfaatvrij, wat ik erg fijn vind voor mijn droge haartjes en gevoelige hoofdhuid. Toch gebruik ik hem de laatste tijd wat minder. Ik kwam er achter dat er wel een polyquaternium inzit. Dit is een soort van silicoon, maar dan sterker. Hierdoor ontstaat er veel eerder buildup in mijn haar, waar ik, nu ik veel met het openbaar vervoer reis, ook veel meer last van heb. Dan de meest geweldige bodybutter ooit. Deze zat in een kerstcollectie van een aantal jaren geleden. Hij ruikt ontzettend lekker naar Vanille en nootmuskaat. Als ik me hiermee insmeer na het douchen ben ik een soort van appeltaart. Ik vind het nog steeds jammer dat deze geur niet in de afgelopen kerstcollecties zat. Deze pot begint nu al aardig op te raken en ik vind het zo ontzettend jammer als ik niks meer in deze geur heb!
Dan nog een reismini in de geur Dreams unlimited. Dit is een heerlijk frisse geur. Je voelt je gelijk schoon als je deze bodybutter op je lijf gesmeerd hebt. Echt heel fijn als je even niet al te specifiek ergens naar wil ruiken. Als laatste op de foto een showergel die ook uit een kerstcollectie komt. Ik ben echt gek op de kerstcollecties van The Bodyshop en dat is ook eigenlijk de enige keer van het jaar dat ik echt moeite moet doen om niet alle producten mee naar huis te nemen. Deze douchegel ruikt naar Fanta. Niet een geur waar ik iedere dag zin in heb, maar soms lekker verkwikkend.

Als laatste ben ik vergeten dit mooie product op de foto te zetten. Niet echt mijn hele stash op 1 foto dus. Deze prachtige shimmerlotion ruikt naar gingerbread, een heerlijk kruidige geur. Het koekenmannetje op de voorkant vind ik ook echt te leuk.


Hebben jullie veel producten van The Bodyshop?

Céline


1 maart 2013

Interior Inspiration: Tiffany Blue

Het is de meest moderne, klassieke en chique kleur die er is en nee, het is geen zwart of wit. De kleur die ik bedoel is Tiffany Blue. De turquoise achtige kleur van het welbekende sieradendoosje van Tiffany&CO. Al jaren een bekend begrip.
Vandaag een post vol met interieur inspiratie met deze prachtig chique kleur blauw.






Céline


 

Forward