Blogger Widgets

Ads 468x60px

Labels

13 juli 2012

Finally!

Eindelijk kan ik met trots mijn eigen blog aan jullie laten zien!
Ik heb de afgelopen weken keihard gewerkt om de lay-out helemaal naar mijn wens te krijgen en nu is hij dan eindelijk af.

Zoals jullie misschien wel weten heb ik eerst altijd samen met mijn zusje geblogged op ella-bellabeauty.blogspot.com. Jammer genoeg kwamen wij afgelopen jaar allebei tijd te kort om de blog bij te kunnen houden. Toch bleef er telkens wat aan mij knagen. Het bloggen miste ik toch wel heel erg en een idee voor een eigen blog was geboren.

Deze eigen blog is dus uiteindelijk "Without Elephants" geworden. Een blog over alles wat mij bezighoudt en meer. Maar dus niet over olifanten ( of misschien een heel klein beetje). De komende tijd zullen er alvast een paar artikelen online komen, waaronder enkele "gouwe oude" van mijn vorige blog. Uiteindelijk is het de bedoeling dat er weer dagelijks nieuwe posts online staan. Ook ben ik van plan om wat persoonlijker te gaan bloggen. Zo blog ik voortaan onder mijn eigen naam. Verder heb ik lang getwijfeld of ik verder zou gaan in het engels, voor een meer internationaal karakter. Uiteindelijk heb ik bestloten dit in ieder geval voorlopig nog niet te gaan doen.
Wat vinden jullie?

Ik heb weer ontzettend veel zin om lekker aan het bloggen te gaan.

Céline

1 reacties:

 

Forward