Blogger Widgets

Ads 468x60px

Labels

4 november 2012

Review: Colgate Max White One

In slechts één week wittere tanden? Dat wil ik wel! Daarom testte ik Colgate Max white One voor jullie uit. Werkt het echt zo goed als men beweert?

Tijdens de eerste seconden van een kennismaking wordt je mening over iemand al voor het grootste gedeelte gevormd. Uit onderzoek blijkt dat een stralende lach de belangrijkste factor is bij het maken van een goede eerste indruk. Want door een stralende lach voel je je mooier en vooral zelfverzekerder.
Colgate MaxWhite One helpt bij het creëren van een stralende lach en zo bij het maken van een positieve eerste indruk. Na slechts één week, zouden je tanden al een tint witter moeten zijn.

De MaxWhite One lijn, bestaat uit een tandenborstel, tandpasta en mondwater.


Ik heb een week lang, iedere ochtend en iedere avond mijn tanden gepoetst met de tandenborstel en tandpasta van Colgate, waarna ik mijn mond spoelde met het mondwater.

De tandpasta is blauw en heeft een lekker frisse muntsmaak. Hij bevat microkristallen die zachtjes vlekjes van je tanden verwijderen en ophoping van tandsteen voorkomen. Zowel de tandpasta als de tandenborstel vind ik erg fijn in gebruik. Ze maken je tanden goed schoon en laten een heerlijk frisse geur achter. Ook heb ik het gevoel dat de tandenborstel goed in alle hoekjes en gaatjes van je mond kan komen en alle vuil op zeer milde wijze verwijderd.

Dan het mondwater. Hiermee spoel je je tanden gedurende 30 seconden, nadat je ze gepoetst hebt.
Ten eerste staat er op de voorzijde van de fles dat het alcoholvrij mondwater is. Toch zie ik op de achterzijde wel degelijk alcohol tussen de ingrediënten staan. Het is geen uitdrogende alcohol, maar toch is het er een. Verder vind ik dat het mondwater een hele nare nasmaak heeft. Hoewel het mondwater een frisse nasmaak zou moeten hebben, net als de tandpasta, vind ik het een beetje naar een chemische kauwgom smaken. Toch doet hij zijn werk verder prima.

En dan nu waar iedereen op zat te wachten: Heeft het gewerkt? Hieronder zien jullie een foto van mijn tanden voordat ik begon met deze producten en aan de rechterkant een foto van mijn tanden na een week deze producten gebruiken. Ik heb geprobeert de foto op dezelfde plek te maken, in hetzelfde licht en vanuit dezelfde hoek.

Voor & Na

Zoals je ziet, zijn mijn tanden wel degelijk witter geworden. Wauw! Ik ben heel erg blij met het resultaat.

Hoewel de mondspoeling niet de meest prettige mondspoeling ooit was, heeft hij toch goed zijn werk gedaan in combinatie met de andere producten. ( Die overigens geweldig zijn).

Wil jij je ook zekerder voelen met een witte lach? Colgate MaxWhite is te koop bij Kruidvat en Trekpleister. Tandenborstel: 3.79 euro Tandpasta: 3.99 euro en Mondwater: 6.49 euro.

Céline

Edit: Deze week (45) is het hele Colgate MaxWhite One assortiment in de aanbieding bij het kruidvat! Je krijgt maar liefst 50% korting. Inslaan dus ;)

7 reacties:

 1. Echt een mooi resultaat zeg! Ik heb ze nu ook iets langer dan een week getest en ik ben zeker tevreden over het resultaat

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, mooi resultaat! Misschien ga ik ze ook kopen. Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw ze zijn echt witter! Deze ga ik ook halen denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Woow dat is een groot verschil. Eindelijk een tanpasta die je tanden echt witter maakt.
  Liefs, Renate

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zou hem zoooo graag willen testen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Woow toch wel een duidelijk resultaat , super ! :D

  BeantwoordenVerwijderen

 

Forward