Blogger Widgets

Ads 468x60px

Labels

28 februari 2013

Samenwerking: Het huis van de toekomst vandaag met VELUX


Heb jij dat ook wel eens? Dat je een geweldig bordeauxrood truitje denkt te kopen en bij thuiskomst blijkt dat hij een vies bruin kleurtje heeft. Of dat je je heel uitgebreid hebt opgemaakt voor de badkamerspiegel en in daglicht blijken alle kleuren met elkaar te vloeken? Verschrikkelijk vind ik dat. Op dat soort momenten zou ik het ideaal vinden om in een glazen kist te wonen. In een glazen kist is er in ieder geval op iedere plek in huis een fatsoenlijke hoeveelheid daglicht en kan je zien hoe kleuren er buiten de deur uit komen te zien.Jammer genoeg is het in het druk bevolkte Nederland niet mogelijk om je hele huis van glas te bouwen. Er blijven altijd donkere en slecht belichte kamertjes over. Een echt goed belicht huis, lijkt te zijn weggelegd voor een verre toekomst.
 

Toch heeft VELUX ® hier een hele goede oplossing voor gevonden, namelijk de daglichtspot. Via een buis, bevestigd aan het dak, wordt het licht naar binnen geleidt. Binnen wordt er een grote spot op het plafond bevestigd, waar de gehele dag perfect daglicht uit komt. Ideaal dus om op te hangen in de badkamer of in je inloopkast. Want hij kan overal in huis bevestigd worden.

Dit is niet het enige trendy product dat VELUX te bieden heeft. Zo zijn er ook ontzettend hippe VELUX rolgordijnen te verkrijgen, die met slechts één druk op de knop automatisch openen. Zo hoef je niet eerst je warme bedje uit op de vroege zondagmorgen om de gordijnen te openen, maar kan je gewoon rustig wakker worden van de heerlijke warme zonnestralen die op je gezicht vallen.

Voor mij klinkt dit allemaal net zo mooi en spannend als de aflevering van Het Klokhuis die ik als klein meisje altijd graag keek. De aflevering die ging over het huis van de toekomst. Het enige verschil is dat dit huis van de toekomst, er vandaag al is.


Welke hippe uitvindingen mis jij nog in je huis?

Céline

1 reacties:

 

Forward