Blogger Widgets

Ads 468x60px

Labels

12 februari 2013

Samenwerking: Doe eens gek en geef je slaapkamer een nieuwe look!


Is jouw slaapkamer aan vernieuwing toe? Ben je de oude inrichting en interieur zat? Doe er dan nu wat aan. Een slaapkamer kan je al voor weinig geld opknappen en een nieuwe look geven. Een likje verf, een ander kastje en andere bekleding voor je bed kan wonderen doen. Het hoeft allemaal echt niet veel te kosten!

Wintermaanden
In de wintermaanden zal je slaapkamer ongetwijfeld één van de plekken in het huis zijn waar je de meeste tijd doorbrengt. Lekker warm onder je deken of dekbed een film kijken. Of de verwarming flink omhoog en lekker een boekje lezen. Misschien is je kamer wel heel erg sfeervol in de wintermaanden, maar de dagen worden weer langer en de lente staat zo langzamerhand weer voor de deur. Is het dan niet tijd voor een nieuwe look van je slaapkamer? De komende maanden zal je waarschijnlijk je kledingkast aanvullen met nieuwe kleren. Dit betekent wellicht dat je ook meteen een nieuwe kast moet kopen.

Interior


Nieuw slaapkamerinrichting: Hoe ga je te werk?
Hoe weet je nou dat je de juiste keuzes maakt? En ga je het allemaal zelf doen of roep je de hulp in van je vrienden en vriendinnen? Het kan eigenlijk allemaal zo simpel, maak eerst een schets van je nieuwe indeling en ga vanuit daaruit verder bedenken wat je zou willen. Een nieuwe kleur voor je kamer of bijvoorbeeld één muur een nieuwe kleur geven. Dat kan al een hele andere dimensie aan je kamer geven. Misschien is het leuk om er meteen nieuwe gordijnen bij te kopen. Of een nieuw verfrissend en modern dekbedovertrek. Vul je kamer dan aan met wat leuke nieuwe accessoires en je hebt een nieuwe slaapkamer!

Weet je zelf niet zo snel waar je inspiratie op moet doen of ben je er nog niet helemaal uit wat je zelf wilt? Kijk dan gerust even op beslist.nl wellicht kom je hier wel nieuwe producten tegen voor in je slaapkamer of elders in huis.

3 reacties:

  1. Ik wil weer eens naar de IKEA voor leuke accessoires. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beslist is handig! En ik ben nodig aan een slaapkamer-opfrissing toe haha :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk! Ik wil echt snel een keer naar Ikea!

    BeantwoordenVerwijderen

 

Forward