Blogger Widgets

Ads 468x60px

Labels

19 februari 2013

Februari, de maand van het opmaken: Opgemaakt

Veel bloggers posten iedere maand online, wat ze hebben opgemaakt aan producten. Ik kijk dan altijd met veel bewondering toe. Hoe kunnen zij iedere maand weer, producten hebben opgemaakt? Ik maak bijna nooit iets op, zelfs niet als ik er mijn best voor doe. Neem nou de dove douchegel die ik 3 jaar geleden van mijn vriend kreeg. Ik heb echt mijn best gedaan om hem op te krijgen en dat is me nu dan eindelijk gelukt, drie jaar later dus.
Hoewel ik dus erg slecht ben in het opmaken van producten, heb ik deze maand voor mijn doen toch flink wat doorgewerkt. Vandaar dat ik jullie met veel trots wil laten zien welke producten ik deze maand opgemaakt heb.


Oké het is nog best een bescheiden hoeveelheid, maar ik vond het toch al heel wat. Verder heb ik nog een heleboel producten die bijna op zijn, daar later meer over.

(met de klok mee)

1) De essence dagcrème. Dit is al het tweede potje wat ik op heb gemaakt. Ik vind het echt een geweldige crème voor een hele lage prijs. Ik heb de ingrediënten al eens geanalyseerd en je krijgt echt een geweldig product voor je geld. Jammer genoeg, is deze dagcrème met de vernieuwingen uit het schap verdwenen.

2) De essence clear en matte foundation is ook op. Dit was mijn aller eerste foundation en eigenlijk ook de enige foundation in mijn hele collectie. Ook met deze heb ik zeker twee jaar gedaan, wellicht langer. De laatste tijd merkte ik al dat hij niet helemaal meer bij mijn huidskleur paste, nu is hij dan helemaal op. Ik zou deze denk ik niet overnieuw kopen, hij is te uitdrogend voor mijn toch wel droge huid en zelfs de lichtste kleur is nu te donker voor mij.

3) Deze nivea visage young clean deeper! Heb ik jarenlang met veel plezier gebruikt. Nee, deze keer heb ik niet 10 jaar met 1 flesje gedaan. Ik heb deze wasgel keer op keer opnieuw gekocht. Hij reinigt grondig en is toch zeer mild. Toch begon ik me de afgelopen tijd te ergeren aan de kleine scrubdeeltjes die er in zitten. Ik wilde niet meer iedere dag mijn huid scrubben en dan al helemaal niet door het maken van kleine krasjes op mijn huid. Vandaar dat ik nu geen nieuwe meer gekocht heb. Toch blijft dit mijn jarenlange favoriet.

4) Dan de dove douchegel waar ik het in het begin al over had. Deze heeft me dus maar liefst 3 winters lang trouw bewezen, maar hij is nu eindelijk op. Ik ben niet zo'n grote fan van dove producten. Ik vind de ingrediëntenlijst maar dubieus en er wordt al jarenlang op dieren getest door Dove. Toch vind ik het in de koude wintermaanden wel prettiger om een wat rijker product onder de douche te gebruiken dan een gewone douchegel. En zolang er Dove in mijn kast staat, gebruik ik het ook, ookal zou ik het zelf niet kopen.

5) Deze enorme fles I love... Vanilla en ice cream gaat ook al eeuwen mee. Hij leek maar niet leger te worden. Ik ben hem zelfs als handzeep gaan gebruiken op een gegeven moment. Ik zou deze niet overnieuw kopen, daar vond ik hem te uitdrogend voor.

6) En als laatste: Mijn zeer geliefde Gosh Wondervolume mascara. Oké, deze is nog niet helemaal op, maar ik merk wel dat hij aan vervanging toe is. Ook deze mascara heb ik al meerdere malen gekocht. Het is echt een van mijn favoriete mascara's. Zeker een aanrader.

Hebben jullie deze maand al veel producten opgemaakt?

Céline

2 reacties:

  1. Als ik iets wil opmaken gebruik ik gewoon alleen maar dat tot het op is, dan is een douchegel toch al snel binnen de 2 maanden op! Met sommige dingen wissel ik ook veel af zoals blush, dat is dan wel moeilijk opmaken idd :)

    BeantwoordenVerwijderen

 

Forward