Blogger Widgets

Ads 468x60px

Labels

23 februari 2013

Review: Essence Geltints


Toen het bericht kwam dat Essence en Catrice hun assortiment zouden gaan vernieuwen was ik al gelijk benieuwd naar welke nieuwigheden er nu weer verzonnen waren. Toen de productfoto's werden vrijgegeven was ik gelijk enthousiast over de matte liptints van Essence. De geltints leken mij verre van mooi, speciaal of bijzonder en gingen dan ook eigenlijk aan mijn aandacht voorbij. Totdat ik afgelopen week een paar swatches voorbij zag komen op internet. Wauw! Wat waren dat eigenlijk gave stains.


Want het zijn geen gewone lipglossjes. De Essence gel tints zijn lipglossjes op gel basis. Er zijn in totaal 4 kleuren, waarvan ik er twee heb. Namelijk de felroze kleur in #3 Pink exposed en de oranje kleur in #4 Flashy Pink.
De kleur van deze glossjes trekt in je lippen, zodat ze een maaltijd, kus of coctail sessie prima overleven. De gel structuur zorgt voor een heel fris gevoel op je lippen. Niet zoals pepermunt dat doet (prikken/irriteren), maar echt heel koel. Ik heb de kleurtjes nu een paar dagen getest en ik vind ze echt helemaal geweldig voor de zomer. Mede door hun lange houdbaarheid en hun frisse gevoel.

Kijk mee naar een paar swatches.

Links zie je Pink exposed en rechts flashy apricot.
Flashy apricot
Pink exposed

Ik weet al wat er van de zomer in mijn toilettas mee gaat!
De Essence Gel tints zijn voor 1.99 euro te koop bij het kruidvat.
Hebben jullie de geltints al gespot?

Céline
7 reacties:

 

Forward