Blogger Widgets

Ads 468x60px

Labels

11 november 2012

Mijn week #4


Een week lang geen updates?! Wat is er toch allemaal aan de hand?

Nou, eigenlijk niets bijzonders, maar studie ging even voor bij mijn blog afgelopen week. Op donderdag had ik een heel belangrijk tentamen, die voor mij de doorslag zou geven of ik wel of niet met kerst op vakantie zou kunnen. Hard leren had dus importantie numero uno. Daarnaast kreeg mijn lieve hondje op dinsdag, plotseling een epileptische aanval. Aangezien ik alleen thuis was, ben ik gelijk in de auto gesprongen en heb ik hem naar de dierenarts gebracht. Gelukkig was er verder niks ernstigs, maar zo'n onverwachte gebeurtenis slurpt toch energie uit je. Plus dat je hierdoor heel veel tijd verlies hebt om te leren.

Om tussen het leren nog wat leuks te doen, heb ik samen met mijn vriendje een workshop sushi maken gevolgd. Het resultaat zien jullie op de foto boven deze post. Het was overigens erg lekker. Ook nam ik een heerlijk ontspannend lavendelbad terwijl ik de laatste afleveringen van pretty little liars van dit seizoen keek.Heerlijk om even te ontstressen.

Op vrijdag had ik een symposium, waar ik mijn eerste periode op de universiteit mee afsloot.  Maandag begint de volgende periode. We hebben al een mail ontvangen met de mededeling dat de volgende periode wellicht zwaarder gaat worden dan de eerste. Hierdoor heb ik absoluut geen zin in de volgende paar maanden. Ik ben al genoeg ziek geweest in de eerste periode. Ik weet niet hoeveel ik nog meer kan trekken.

Alhoewel ik mijn cijfer voor het tentamen van donderdag nog niet terug heb, ga ik er stiekem van uit dat ik het wel gehaald heb en dat ik dus lekker op vakantie kan met de kerstdagen. Ik kijk er ontzettend naar uit.

Nu heb ik 1 weekend de tijd om een beetje bij te komen, blogposts te schrijven en wat hard te lopen. het voelt heel onwennig om niet de hele dag met de studie bezig te zijn, maar het is ook wel erg lekker om even tijd te hebben voor andere dingen.

Hoe is het in jullie leven de afgelopen weken?

Céline

1 reacties:

  1. Je bent maar druk geweest met je studie... En dat is even schrikken zo,n epileptische aanval van je hond. Gelukkig kon je dit weekend even lekker rustig aan doen.

    BeantwoordenVerwijderen

 

Forward