Nodig voor 4 personen:
- Ruime hoeveelheid ijsbergsla
- 1 trosje blauwe pitloze druiven
- 2 appels
- 4 stengels selderij
- Klein bosje bieslook
- 2 handjes walnoten (gekraakt)
- 1 puntje blauwschimmel kaas
- Leg een groot blad sla, ter garnering, op de bodem van een diep bord
- Snij de overige sla fijn en doe het in een grote kom.
- Schil de appels en snijd ze in blokjes
- Was de selderij en snijd hem fijn.
- Hak de bieslook in kleine stukjes.
- Snij de druiven doormidden en ontdoe ze van eventuele verdwaalde pitjes.
- breek de walnoten met je handen in kleine stukjes.
- Voeg de appel, selderij, bieslook en walnoten bij de sla in de kom.
- brokkel de blauwschimmelkaas en voeg deze toe aan het geheel.
- Schep goed om.
- Verdeel de inhoud van de kom over de 4 borden.
Céline
(geschikt voor een raw en vegetarisch dieet)
0 reacties:
Een reactie posten