Blogger Widgets

Ads 468x60px

Labels

4 maart 2013

Maart fit challenge #1

Hoera! Het is weer lente! Nouja, het weer laat dat nog niet echt merken, maar dat komt wel. Nu heb ik afgelopen maanden niet echt heel erg gezond geleefd. Chocola was my big friend en na de minimarathon was de motivatie om lekker te blijven trainen ook weg.
Daar gaat nu verandering inkomen! Ik wil proberen om aan het eind van de maand weer helemaal in topvorm te zijn. Hoe ik dat ga doen, deel ik met jullie hier op mijn blog.
Zo heb ik vandaag al een paar boodschapjes gedaan. Worteltjes, Selderij en Cherry tomaatjes om als snack mee te nemen. Zo kan de toch toch veel suikerhoudende koek thuis blijven en krijg ik gelijk wat meer vitaminen en vezels binnen.Ook heb ik vandaag weer de fiets gepakt om naar zangles en de supermarkt te komen. Hoewel de auto vaak een stuk praktischer is, is dit een stuk beter voor mijn gezondheid.

In de fit challange, zal ik verschillende kleine aanpassingen in mijn gewoonten bespreken, (zoals nu de koekjes voor tussendoor inwisselen voor groenten) deel ik leuke workouts met jullie en vertel ik natuurlijk hoe het er allemaal voor staat. Levert het allemaal nou ook echt resultaat op?Doen jullie mee met de fit challenge? 

Céline

3 reacties:

  1. Suc6... ben deze week begonnen om 2x in de week te sporten, ben begonnen met 1x in de week. Dus vind dat ik wel goed bezig ben. En gezonder eten doe ik ook al een hele tijd.

    BeantwoordenVerwijderen

 

Forward