Blogger Widgets

Ads 468x60px

Labels

8 maart 2013

Review: Essence Stay Matte lipcream

Een paar dagen terug reviewde ik voor jullie de Essence geltints. Vandaag is het de beurt aan de Essence Stay Matte lipcreams. Er zijn in totaal vier verschillende kleurtjes in het vernieuwde assortiment te vinden. Ik heb hier twee kleuren van: 01- Velvet Rose en 02- Smooth Berry.
Verder is er nog een kersenrode en een nude kleur.


De Stay matte lipcreams komen in dezelfde verpakkingen als de Essence Stay with me lipglosses. Deze lipcreams brengen dan ook net aan als een lipgloss alleen dan met een matte finish als resultaat.
Wat het eerst opvalt als je de huls opendraait, is de heerlijke caramelgeur die de lipcreams hebben. Zodra de kleur op je lippen zit merk je hier vrijwel niks meer van, maar als je de applicator uit de huls haalt ruikt het hemels. De lipcreams stainen iets, waardoor de kleur veel langer op de lippen blijft zitten. Zelfs na een glaasje water heb je dus nog een mooi kleurtje op je lippen.

Over naar de swatches:
Links zie je Velvet Rose en rechts Smooth Berry.
Velvet Rose is een mooie nude/ oudroze kleur. Hij is prachtig om te dragen voor iedere dag. Hij brengt makkelijk aan en blijft heel erg goed zitten. Ook met een mooie roze of perzik kleurige lipgloss er overheen is dit een geweldige kleur. Ik heb hem dan de afgelopen weken regelmatig gedragen.


Smooth Berry is een prachtige felroze knalkleur met veel pigment. Hij komt matte perfect tot zijn recht en ik zou er dan ook geen lipgloss overheen dragen. Matte is hij zeker op zijn mooist.


Ik ben heel erg blij met mijn lipcreams en ben heel erg benieuwd naar de andere twee kleuren. Vooral de nude kleur zou ik nog graag aan mijn collectie toevoegen.

Céline

3 reacties:

 

Forward