Blogger Widgets

Ads 468x60px

Labels

3 maart 2013

Project 10 pan



Hoewel men altijd zegt dat December een dure maand is, mocht Februari er voor mij ook aardig wezen.
De meest goedkope maand ooit was het niet. Vandaar dat ik het in maart een beetje rustiger aan ga doen en lekker gebruik ga maken van alle mooie producten die ik al in mijn bezit heb. Sommige producten heb ik al veel te lang, het wordt eens tijd dat ik ze op gebruik zodat er plek komt voor nieuwe spulletjes. Om wellicht van het voorjaar weer wat ruimte in mijn kasten te hebben, heb ik besloten een project 10 pan te beginnen.

Voor wie niet weten wat een project 10 pan is: Je selecteerd 10 producten die je eerst helemaal moet opmaken voordat je andere (beauty) producten mag kopen. Zo bespaar je geld en creëer je ruimte in je kast.

Nu we weten wat project 10 pan is, laat ik zien welke producten ik geselecteerd heb om op te maken:
(en ja, ik heb een fotostudio nodig...)



- Deze FA deo, hij is al bijna op dus moeilijk wordt het niet om deze op te maken. Ik vind dit een hele fijne deodorant, zonder aluminium chlorohydrate. Ik heb hem al meerdere malen gekocht.


- Deze prachtige essence blush in babydoll. Ik heb hem een keertje laten vallen waardoor hij nu in duizenden stukjes is. Jammer, het kleurtje is echt perfect voor mij.


- Deze twee crèmes van de tuinen. In potjes komen sneller bacteriën en deze twee zijn al meer dan een jaar open. Ook zijn ze bijna op, dus opmaken die hap!


- De Lush toner in Eau de Roma, kocht ik op de bloggersmeeting in Utrecht. Hoewel het een fijne basic toner is, heeft het nog niet alle perfectie die ik zoek. Verder loop ik al een hele poos rond met een recept voor het maken van een eigen toner. Maar, eerst deze op.


- Deze fles mondspoelwater. Hij werkt perfect, alleen vind ik hem naar vieze kauwgom smaken.


- De Bodylotion en Douchegel van Baileys en Harding. Heerlijke, zomerse geur, maar wederom uitdrogend en niet voedend genoeg voor mijn droge winterhuidje.

- Deze vloeibare lipstick van E.L.F. Hij ruikt heerlijk naar vanille en munt, maar verder geeft hij niet zoveel kleur af.

- De welbekende Catrice concealer mag er ook aan geloven. Hij is al bijna op, de deksel is afgebroken en gebarsten en het ziet er allemaal niet meer al te fris uit. Het werd wel eens tijd.

- De kruidvat Pure& Nature nachtcrème. Een zeker aan te raden nachtcrème voor de wat drogere huid. Hij is bijna op, maar ik zou hem zo weer kopen. (De dagcrème is trouwens ook een aanrader)

- En last but not least, mijn allerliefste The Bodyshop bodybutter. De lekkerste geur der lekkerste geuren. Perfectie der perfectie. Maar ik heb hem al te lang, hij moet op. :(

Nou, here we go! Eens kijken hoeveel geld ik kan besparen deze maand.

Céline

2 reacties:

  1. leuk project! ik ben nu ook druk aan het op maken voor dat ik nieuwe dingen koop. Voor al deo's en douche gels heb ik nog een mega vooraad staan. De Catrice concealer ben ik ook aan het op maken maar het wil niet zo hard nog ik heb nog geen pan in zich!

    XXX

    BeantwoordenVerwijderen
  2. dat zijn er veel! maar een goed voornemen :)

    BeantwoordenVerwijderen

 

Forward