Blogger Widgets

Ads 468x60px

Labels

30 oktober 2012

Review: MAX geleyeliner

Gelliner, een enorm gehyped product in beautyland. Steeds meer budgetmerken komen met een eigen gelliner variant. Zo ook MAX, het merk van de action. Ik testte deze liner voor jullie uit.


De liner komt in een dichte verpakking, zoals we van de action gewend zijn. Dit vind ik altijd erg hygienisch. Zo weet je zeker dat niemand met zijn vingers in het potje gezeten heeft. Bij het potje gelliner zit een kwastje met erg zachte haartjes. Toch vond ik hem niet fijn in gebruik. Ik ben er niet aan gewend om een recht kwastje te gebruiken, omdat ik altijd een schuine eyeliner kwast gebruik. Voor mensen die wel een recht kwastje gewend zijn, is deze wellicht iets aan de dikke kant. Verder heb ik er niks op aan te merken.

De gelliner zelf is goed gepigmenteerd. Hij is zwart. Het kan altijd nog dieper zwart, maar hij is wel echt zwart en niet grijs. Dat vind ik zeker een pluspunt.
De houdbaarheid van de eyeliner is oké. Hij blijft niet de hele dag perfect zitten, maar lang genoeg voor mijn doen. Hoewel hij waterproof zou moeten zijn, blijft hij maar heel kort op mijn waterlijn zitten. Dat vind ik erg jammer.
Ik heb nog wel getest of hij wel echt waterproof was. Hiervoor smeerde ik een aantal lijnen op mijn hand en probeerde het er met water of te wassen. Na enkele malen wassen met water en zeep, was het nog niet weg. Dus waterproof is de liner zeker wel.

Al met al vind ik het een fijne liner voor zijn prijs. Hij is niet belachelijk zwart en is verder ook niet heel bijzonder. Toch is hij fijn in gebruik en blijft naar mijn mening lang genoeg zitten. Voor minder dan 2 euro is dit een hele goede budget gelliner.

Céline

6 reacties:

 1. Ik ben benieuwd hoe hij er op je oog uit ziet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb hem ook, gebruik nog niet zo lang gel liner, voor de prijs vind ik hem prima

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb 'm ook gekocht, alleen nog niet getest. Ik ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij lijkt me best fijn en voor dat geld!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben er op zich wel benieuwd naar. Maar hopelijk wordt die niet hard na een tijd.

  BeantwoordenVerwijderen

 

Forward