Blogger Widgets

Ads 468x60px

Labels

1 november 2012

My beauty wishlist

Mijn beautywishlist begint alweer aardig lang te worden. Gelukkig is het binnenkort weer sinterklaas en kerst. Willen jullie weten wat er op mijn wishlist staat? Kijk dan gauw verder.

beautywishlist


Een goede gezichtsverzorging is erg belangrijk voor mij. Ongeveer twee keer per jaar, merk ik dat mijn routine een update nodig heeft. Ik ben erg benieuwd of ik mijn huid dieper schoon kan krijgen als ik gebruik maak van een gezichtsborstel. Gelijk een clearasonic aanschaffen vind ik een beetje teveel van het goede, maar zo'n basis borstel zoals bovenstaande van de douglas vind ik wel kunnen.

Sleek is een van mijn favoriete merken geworden. Sinds ik vorig jaar het Original palette van mijn zusje kreeg, gebruik ik die bijna dagelijks. Omdat ik de laatste tijd toch steeds meer teruggrijp op de meer natuurlijke looks, zou ik graag het Au Natural palette erbij hebben. Ook het Sleek acid palette lijkt mij er mooi om wat creatievere looks mee te maken.

Als we dan toch met Sleek bezig zijn, zou ik ook nog wel graag de befaamde Sleek Rose Gold blush hebben. Ik vind de kleur prachtig en aangezien ik bijna door mijn blush heen ben...

Begin september kocht ik lush tiny hands. Heerlijk leek mij dat voor in de koudere wintermaanden en inderdaad, als mijn handen even een extra boost kunnen gebruiken, dan pak ik naar mijn Tiny hands. Lush Lemony Flutter zou hier een goede aanvulling op zijn. Ook mijn nagels en nagelriemen zijn een ramp in de winter.

Een fijne kwastenset is onmisbaar als makeup liefhebber. Maar ondanks dat, heb ik er nog geen. Vaak vind ik ze veel te duur, deze set van fraulein 38, leek mij wel een leuke en uitgebreide set om uit te proberen.

De pot kokosolie, lijkt niet helemaal op zijn plaats tussen de beauty producten. Toch heb ik hem erbij gezet. Al een hele poos wil ik een grote pot kokosolie aanschaffen. Behalve dat het heel handig is om te gebruiken in allerlei baksels, is het ook een geweldig ingredient in homemade gezichtsmaskers, haarmaskers, serums en andere beautygerelateerde producten.

De essence concealer heb ik al op meerdere blogs voorbij zien komen. Aangezien mijn catrice concealer palette nu toch echt aan vervanging toe is vond ik dat een mooi moment om deze uit te testen.

Hoewel ik een redelijk aantal makeupkwasten heb, een blendingkwast zit daar nog niet tussen en dat terwijl deze toch eigenlijk wel onmisbaar is bij het maken van een mooie look.

Lipsticks heb ik in allerlei soorten en maten. Van lichtroze heb ik echter alleen een mini lipstick en die vind ik zo mooi, dat ik hem het liefst de helft van de week draag. Tijd dus om een grotere lichtroze lipstick aan te schaffen.

Als laatste de Rosebud minted salve. Na veel wikken en wegen, kocht ik vorig jaar een potje voor mijn verjaardag. Met veel plezier heb ik deze dag in dag uit gebruikt. Want hij was niet alleen fijn als lippenbalsem, ik kon hem ook gebruiken voor 20.000 andere doeleinden. Ideaal dus. Jammer genoeg, ben ik hem nu al een paar maanden kwijt en ik vind het zo ontzettend zonde dat een nieuwe verpakking meer dan welkom is.

Zo dat was een hele opsomming! en stiekem is dit alleen nog maar deel van mijn totale wishlist (incl. kleding etc.) Hopelijk ben ik erg lief geweest dit jaar.

Wat staat er op jullie beautywishlist?

Céline

5 reacties:

  1. Hele mooie wishlist! Ik zou wel een aantal Mac producten willen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie wishlist! Ik zou de lemony flutter ook wel willen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De lippenbalsem, lemony flutter en de kokos vet van ik je zeker aanraden!!! Ik gebruik ze alle 3 met heel veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. oeh, een goede kwastenset, dat moet ik eigenlijk ook wel hebben hoor!!

    BeantwoordenVerwijderen

 

Forward