Blogger Widgets

Ads 468x60px

Labels

12 november 2012

Shoplog: Huidverzorging



Het steeds kouder wordende weer in combinatie met stress, zorgt niet voor een heel blije huid. Vandaar dat ik vond, dat mijn huid een paar nieuwe, lekker verzorgende producten had verdient.

Als eerst kocht ik de Weleda baby iedere dag olie. Een heerlijke lichaamsolie met enkel sesamolie en calandula extract als ingrediënten. Vaak gebruik ik nu de amandelolie van Kneipp als nachtcreme of serum onder mijn normale huidverzorging, maar aangezien deze olie nog wel parfum en andere eventueel irriterende ingrediënten bevat, besloot ik deze fles te kopen.

Daarna kocht ik een grote pot met Shea Butter van Cattier Paris. Cattier Paris is een nieuw merk op de Nederlandse markt die veel biologische verzorgingsproducten aanbiedt. Zelf was ik het meest enthousiast over de pot shea butter. Hier zit namelijk niks anders in dan 100% organische shea butter. Helemaal geen andere troep toegevoegd.

Bij het kruidvat kocht ik nog twee Q10 maskertjes. Ik weet dat Q10 meestal wordt aangeprezen als antiverouderings middel, maar eigenlijk is het gewoon een co-enzym en een antioxidant. Iets wat iedereen nodig heeft, vooral mensen met een droge, vermoeide of beschadigde huid, zoals ik. Verder waren al mijn maskertjes op. Dus vond ik het wel leuk om deze uit te testten.

Als laatste kocht ik nog 2 nieuwe doosjes met neusstrips van de action. Neusstrips zijn geen wondermiddel, maar zo af en toe is het toch fijn om de mee-eters op je neus ietwat te reduceren. Ook heb ik nog niet echt verschil gemerkt tussen goedkope of duurdere neusstrips. Die van de action werken prima en zijn tot nu toe het voordeligst wat ik ben tegengekomen.

Willen jullie een review zien van een van deze producten?

Céline

3 reacties:

  1. Mooie producten, waar heb je de shea butter gekocht?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De shea butter heb ik gekocht bij Goody Foodz. Maar schijnt ook te koop te zijn bij verschillende natuurwinkels en natuur drogisterijen en een enkele etos.

      Verwijderen

 

Forward