Blogger Widgets

Ads 468x60px

Labels

2 december 2012

26 days: C(andle collection)Het branden van geurkaarsen is mijn grote hobby in de winter. Vreemde hobby misschien, maar niks zo fijn als gezellig een kaarsje branden terwijl je een goed boek leest. Een heerlijk geurende kamer in lopen is ook een hele fijne bezigheid. Vandaar dat ik jullie vandaag mijn bescheiden geurkaars stash laat zien.
De meeste kaarsen komen van IKEA. Daar hebben ze dan ook hele lekkere geurkaarsen. Ik loop de foto even van links naar rechts met jullie door.
Helemaal links zien jullie een geurkaars van de HEMA. Het is een simpele witte kaars met vanille geur. Altijd een goede basic om te hebben. De kaars daarnaast is mijn superfavoriet. Het liefst snuif ik daar de hele dag aan zonder hem te branden, want dat is zonde natuurlijk. Deze kaars is van IKEA en ruikt naar heerlijke peperkoek. Het was een limited edition in de kerstcollectie van vorig jaar en ik ben heel erg blij dat ik hem heb meegenomen.

De kaars in de glazen bak, hoort in het setje wat je rechts ziet. Ook dit setje is van IKEA en bevat een kaars met brownie geur, een kaars met cheesecake geur en een kaars die naar kanelbullar ruikt. Die laatste kaars is de witte en ben ik nu lekker aan het branden. Jummm!
Als laatste heb ik een schattig roze kaarsje met rozengeur. Hij is best sterk qua geur en ik heb hem daarom ook apart van de rest staan. Deze komt uit een leuk klein winkeltje waar ik een keertje langs kwam. Ik heb deze toen meegenomen, maar twijfel of de geur van rozen toch niet meer voor oude dames is.

Dat was het alweer. Ik heb ook nog een paar verpakkingen met geurstokjes en wat soorten olie voor een oliebrander. Toch vind ik mijn geurkaarsen het leukst.

Branden jullie wel eens een geurkaars?

Céline

3 reacties:

  1. Ik hou van kaarsen! En vooral van geurkaarsen inderdaad. Ze zijn zo lekker :).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om te zien, ik heb momenteel ook veel geurkaarsen branden steeds :) Mijn favoriete geur is nu de Sugar&Spice geurkaars van het Kruivat, heerlijke geur!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja, ik brand regelmatig een geurkaars. Lekker vind ik dat. Ik houd er van, vooral van die appel-kaneel kaarsen!

    BeantwoordenVerwijderen

 

Forward